initiatiedag - speelpleinvrijwilliger

Wat?

Koraal biedt een initiatiedag aan als je op onze  speelpleinwerking vrijwilliger wil worden. Tijdens deze vormingsdag dompelen we je onder in de speelpleinwereld (spelbagage, dagverloop, conflicthantering...)

Na het volgen van deze dag kan je meedraaien als spelleider binnen de vrijwilligersploeg van de speelpleinen. Daarbij word je ondersteund door ervaren speelpleinvrijwilligers.

Wie?

Je kan de initiatiedag volgen vanaf het moment dat je 15 jaar oud bent.

  • Je bent 15 jaar maar wordt dit jaar nog geen 16 jaar waardoor je de basisvorming nog niet mag volgen.
  • Je wil graag kennismaken met vrijwilligerswerk op een speelpleinwerking.

Wanneer en waar?

Koraal organiseert elk jaar een initiatiedag in het begin van de zomervakantie. Als je op dit moment niet aanwezig kan zijn, maar wel graag als speelpleinvrijwilliger aan de slag wil gaan, dan mag je zeker contact met ons opnemen.

  • zomervakantie: woensdag 7 juli 2021, 10u00 - 17u00 Opgelet: deze datum is onder voorbehoud van de op dat moment geldende corona-maatregelen.
  • speelplein Hulgenrode: 't Serclaesdreef 34, 2160 Wommelgem, we organiseren voor de speelpleinkinderen busvervoer van in en rond Antwerpen om naar speelplein Hulgenrode te komen. Je mag hier ook gebruik van maken als het moeilijk is om zelf in Wommelgem te geraken. De beschikbare haltes worden in de loop van juni op de website geplaatst.

Prijs?

De initiatiedag is gratis, inclusief begeleiding, verzekering en infobundel.

Inschrijven?

Je kan je inschrijven via onderstaande link. Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging. Na enkele dagen ontvang je een e-mail met: praktische informatie en organisatienota. Controleer zeker je spamfolder als je geen e-mail hebt ontvangen.

koraal vzw

Otto Veniusstraat 20
2000 Antwerpen

03/232 97 72
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondernemingsnr: BE0408499464
Rekeningnummer: BE40 4099 5182 4163