Musicalweek - herfstvakantie 2020

10 tot 14 jaar

Info jeugdvakantie

Vind je zingen acteren geweldig? Ben jij een echte ster op de dansvloer? Sta jij graag in de spotlight? Dan is deze musicalweek echt iets voor jou! Elke dag volg je workshops vol zang, dans en acteren. Samen steken we op een week tijd een heuse musical in elkaar! Deze week wordt begeleid door professionele lesgevers van de organisatie Musical On Stage!

  • Elke dag workshops zang, dans en acteren onder begeleiding van Musical On Stage!
  • Opgelet! Tijdens deze jeugdvakantie staat de deelnemer in de kijker. Bij deelname verzamelen we beeldmateriaal (foto en film) dat tijdelijk te bekijken is via een gesloten groep. We vragen om zorgvuldig met dit beeldmateriaal om te springen. Bij inschrijving en deelname aan deze jeugdvakantie verklaart u zich akkoord met de plaatsing van beeldmateriaal in een besloten groep.

Vakantieperiode

Herfstvakantie 2020: 2 november 2020 (brengen tussen 10u00 en 10u30) - 5 november 2020 (afhalen tussen 16u30 en 17u00)

Basisprijs*: €260

*Dit is de basisprijs, op deze basisprijs zijn er heel wat tussenkomsten en kortingen mogelijk.

  • Vanaf het tweede deelnemende kind uit hetzelfde gezin of vanaf de tweede inschrijving binnen hetzelfde kalenderjaar, krijg je automatisch €15 korting op de deelnameprijs.
  • Indien je geen gebruik maakt van het voorziene busvervoer, krijg je €20 korting op de deelnameprijs.
  • Voor kinderen tot en met 11 jaar ontvang je automatisch een fiscaal attest.
  • Bijna alle mutualiteiten en sommige organisaties of werkgevers voorzien een tussenkomst voor deelname aan kampen. Voor meer informatie kan je terecht bij je mutualiteit en/of bij je werkgever.
  • Indien je meent recht te hebben op sociaal tarief, kan je contact opnemen met Koraal vzw.

Busvervoer

Koraal voorziet busvervoer naar dit vakantieadres. Indien je hier gebruik van wenst te maken, dien je dit aan te duiden op het online inschrijvingsformulier. Extra informatie over de opstapplaatsen en vertrek- en aankomsttijden, worden enkele weken voor de jeugdvakantie doorgegeven.

Opstapplaatsen: Kortrijk, Waregem, Gent, Antwerpen, Wommelgem, Oostende en Kontich.

Breng je je kind zelf naar de jeugdvakantie? Dan krijg je een korting van €20 op de deelnameprijs!

Vakantieadres

Jeugdverblijfcentrum Hulgenrode

't Serclaesdreef 34

2160 Wommelgem - ANTWERPEN

Dit vakantieadres is voorzien van aangename daglokalen, bedden en sanitair. De locatie biedt een groene en avontuurlijke omgeving.

Inschrijven

Koraal staat voor jeugdvakanties met een persoonlijke aanpak. Onze groepen zijn niet al te groot. Snel inschrijven is dus de boodschap, want het aantal plaatsen per jeugdvakantie is beperkt.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail met betaalgegevens en praktische informatie.

Op de inschrijving kan je aanduiden of je de jeugdvakantie in één of meerdere schijven wil betalen. Opgelet! De deelnemer is pas definitief ingeschreven na betaling van de factuur (bij betaling in meerdere schijven na betaling van de eerste factuur). Elke factuur dient binnen de 14 kalenderdagen betaald te worden na ontvangst hiervan.

koraal vzw

Otto Veniusstraat 20
2000 Antwerpen

03/232 97 72
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondernemingsnr: BE0408499464
Rekeningnummer: BE40 4099 5182 4163