Funmix- kampen

 • Vakantieadres: JVC Hulgenrode (Wommelgem)
 • Twee periodes (telkens met overnachting): 11 t.e.m. 15 juli / 8 t.e.m. 12 augustus
 • Voor kinderen van 6. t.e.m. 12 jaar
 • Een pretpakket van superleuke activiteiten
 • Uitstappen naar Sportoase Groot Schijn en Bobbejaanland
 • €205

Hou je van spelletjes? Ben je een creatief beestje? Ga je graag op ontdekking? Ben je een dierenvriend? Of is koken meer iets voor jou? Halt! Kiezen is niet nodig want deze week proef je van alles wat leuk is. Iedere dag spelen we volop in de de frisse buitenlucht. Regent het? Geen probleem, ook binnen is er vanalles te doen. O, en we gaan op avontuur naar Sportoase Groot Schijn en naar Bobbejaanland!

funmix- kamp periode 1
 • 11 juli (brengen tussen 10u00 en 10u30) - 15 juli (afhalen tussen 16u30 en 17u00)
funmix- kamp periode 2
 • 8 augustus (brengen tussen 10u00 en 10u30) - 12 augustus (afhalen tussen 16u30 en 17u00)

Basisprijs*: €205

*Op de basisprijs zijn er een aantal tussenkomsten en kortingen mogelijk:

 • Vanaf het tweede deelnemende kind uit hetzelfde gezin of vanaf de tweede inschrijving binnen hetzelfde kalenderjaar:  Automatisch 10% korting op de deelnameprijs
 • Voor kinderen tot en met 11 jaar krijg je automatisch een fiscaal attest
 • Bijna alle mutualiteiten en sommige organisaties of werkgevers voorzien een tussenkomst voor deelname aan kampen. Voor meer informatie kan je terecht bij je mutualiteit en/of bij je werkgever
 • Heb je recht op het kansentarief? Vul dan bij inschrijving (eenmalig) het A-kaart nummer van jouw kind in of leg bij inschrijving een attest voor. Dit attest werkt niet met terugwerkende kracht en is steeds één werkjaar geldig tot en met 31 augustus.

vakantieadres

Jeugdverblijfcentrum Hulgenrode

't Serclaesdreef 34
2160 Wommelgem

Het jeugdverblijcentrum heeft gezellige en comfortabele daglokalen, bedden en sanitair en is gelegen op een prachtig groen domein met eindeloos veel speelmogelijkheden.

  inschrijven

  Koraal staat voor kampen met een persoonlijke aanpak. Onze groepen zijn niet al te groot. Snel inschrijven is dus de boodschap, want het aantal plaatsen per kamp is beperkt.

  Onze kampen zijn inclusief. Dat wil zeggen dat ook kinderen met een beperking welkom zijn. Om de begeleiders en kinderen extra te ondersteunen, werken we samen met twee gespecialiseerde voorzieningen: Heder en Katrinahof vzw. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Na inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail met betaalgegevens en praktische info.

  Op de inschrijving kan je aanduiden of je het kamp in één of meerdere schijven wil betalen. Opgelet! De inschrijving is pas definitief na betaling van de factuur (bij betaling in meerdere schijven: na betaling van de eerste factuur). Elke factuur moet betaald worden binnen de 14 kalenderdagen  na ontvangst.

  koraal vzw

  Otto Veniusstraat 20
  2000 Antwerpen

  03/232 97 72
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Ondernemingsnr: BE0408499464
  Rekeningnummer: BE40 4099 5182 4163