survivalkamp

 • 25 tem 29 juli
 • voor kinderen van 6 t.e.m. 12 jaar
 • survivalworkshop door een expert
 • de weg zoeken met kaart en kompas, avontuurlijke spelletjes
 • € 195

Schuilt er in jou een echte avonturier? Waar wacht je dan nog op? Schrijf je nu in voor onze survivalweek! We gaan op pad met een echte survivalexpert en doen een workshop waarin je alles leert wat je moet weten om te overleven in de natuur. Je leert ook overal de weg vinden met kaart en kompas en we doen allerlei spannende spelletjes.

survivalkamp
 • 25 juli (brengen tussen 10u00 en 10u30)  - 29 juli (afhalen tussen 16u30 en 17u00)

Basisprijs*: €195

*Op deze basisprijs zijn een aantal tussenkomsten en kortingen mogelijk:

 • Vanaf het tweede deelnemende kind uit hetzelfde gezin of vanaf de tweede inschrijving binnen hetzelfde kalenderjaar, krijg je automatisch 10% korting op de deelnameprijs.
 • Voor kinderen tot en met 11 jaar ontvang je automatisch een fiscaal attest.
 • Bijna alle mutualiteiten en sommige organisaties of werkgevers voorzien een tussenkomst voor deelname aan kampen. Voor meer informatie kan je terecht bij je mutualiteit en/of bij je werkgever.
 • U kan sociaal tarief verkrijgen indien u, bij moment van inschrijven, een attest voorlegt. Dit attest werkt niet met terugwerkende kracht en is steeds één werkjaar geldig tot en met 31 augustus.

vakantieadres

jeugdverblijfcentrum Hulgenrode

't Serclaesdreef 34
2160 Wommelgem

Dit vakantieadres is voorzien van aangename daglokalen, bedden en sanitair. De locatie biedt een groene en avontuurlijke omgeving.

  inschrijven

  Koraal staat voor jeugdvakanties met een persoonlijke aanpak. Onze groepen zijn niet al te groot. Snel inschrijven is dus de boodschap, want het aantal plaatsen per jeugdvakantie is beperkt.

  Onze jeugdvakanties zijn inclusief waarbij ook kinderen met een beperking welkom zijn. Om onze begeleiders en kinderen extra ondersteuning aan te bieden, werken we samen met twee gespecialiseerde voorzieningen: Heder en Katrinahof vzw. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Na inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail met betaalgegevens en praktische informatie.

  Op de inschrijving kan je aanduiden of je de jeugdvakantie in één of meerdere schijven wil betalen. Opgelet! De deelnemer is pas definitief ingeschreven na betaling van de factuur (bij betaling in meerdere schijven na betaling van de eerste factuur). Elke factuur dient binnen de 14 kalenderdagen betaald te worden na ontvangst hiervan.

  koraal vzw

  Otto Veniusstraat 20
  2000 Antwerpen

  03/232 97 72
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Ondernemingsnr: BE0408499464
  Rekeningnummer: BE40 4099 5182 4163