Bouwkamp

 • Vakantieadres: JVC Hulgenrode (Wommelgem)
 • 1 t.e.m. 5 augustus
 • Voor kinderen van 6 t.e.m. 12 jaar
 • Elke dag bouwplezier
 • Ravotten en ontdekken in groen
 • €180

Hou je van knutselen en kampen bouwen? Welkom aan boord, jij! Op de bouwweide van Hulgenrode gaan we aan slag met allerlei technieken en materialen. Hout, stenen, blokken, lego: we sjouwen, timmeren en metselen erop los en bedenken de gekste constructies. Je gaat naar huis als een volleerde bouwer/ architect. De gekke skills die je hier leert gaan je vast en zeker nog goed van pas komen!

bouwkamp
 • 1 augustus (brengen tussen 10u00 en 10u30)  - 5 augustus (afhalen tussen 16u30 en 17u00)

Basisprijs*: €180

*Op de basisprijs zijn er een aantal tussenkomsten en kortingen mogelijk:

 • Vanaf het tweede deelnemende kind uit hetzelfde gezin of vanaf de tweede inschrijving binnen hetzelfde kalenderjaar: Automatisch 10% korting op de deelnameprijs
 • Voor kinderen tot en met 11 jaar krijg je automatisch een fiscaal attest
 • Bijna alle mutualiteiten en sommige organisaties of werkgevers voorzien een tussenkomst voor deelname aan kampen. Voor meer informatie kan je terecht bij je mutualiteit en/of bij je werkgever
 • Heb je recht op het kansentarief? Vul dan bij inschrijving (eenmalig) het A-kaart nummer van jouw kind in of leg bij de inschrijving een attest voor. Dit attest werkt niet met terugwerkende kracht en is steeds één werkjaar geldig tot en met 31 augustus

vakantieadres

Jeugdverblijfcentrum Hulgenrode

't Serclaesdreef 34
2160 Wommelgem

Het jeugdverblijfcentrum heeft gezellige en comfortabele daglokalen, bedden en sanitair en is gelegen op een prachtig groen domein met eindeloos veel speelmogelijkheden.

  inschrijven

  Koraal staat voor kampen met een persoonlijke aanpak. Onze groepen zijn niet al te groot. Snel inschrijven is dus de boodschap, want het aantal plaatsen per kamp is beperkt.

  Onze kampen zijn inclusief. Dat betekent dat ook kinderen met een beperking welkom zijn. Om de begeleiders en kinderen extra te ondersteunen, werken we samen met twee gespecialiseerde voorzieningen: Heder en Katrinahof vzw. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Na inschrijving krijg je een bevestiging per mail met betaalgegevens en praktische info.

  Op de inschrijving kan je aanduiden of je de jeugdvakantie in één of meerdere schijven wil betalen. Opgelet! De inschrijving is pas definitief na betaling van de factuur (bij betaling in meerdere schijven: na betaling van de eerste factuur). Elke factuur moet binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst betaald worden.

  koraal vzw

  Otto Veniusstraat 20
  2000 Antwerpen

  03/232 97 72
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Ondernemingsnr: BE0408499464
  Rekeningnummer: BE40 4099 5182 4163