Algemene voorwaarden koraal jeugdvakanties

Leeftijden
De vooropgestelde leeftijden die vermeld zijn, worden strikt gerespecteerd.

Wanneer ben je ingeschreven
Vanaf het moment dat je een bevestiging ontvangt via e-mail, ben je ingeschreven en ben je dus ook gebonden aan de annuleringsvoorwaarden.

Medische fiche
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging via e-mail met daarin een link waar u de medische fiche kan downloaden. Wij willen met aandrang vragen om deze medische fiche zorgvuldig in te vullen! Deze gegevens zijn noodzakelijk om tijdens de voorbereidingen van de jeugdvakantie en tijdens de jeugdvakantie overal rekening mee te kunnen houden. Indien u bepaalde gegevens over uw kind mondeling wil toevertrouwen, kan u steeds contact opnemen met ons.

Betaling
In de bevestigingbrief die je na de inschrijving via de post ontvangt, vind je de betaalgegevens terug.

Minimum €25 van dit bedrag (per jeugdvakantie) dient binnen de 15 dagen betaald worden om de inschrijving definitief te maken. Ten laatste 1 maand voor aanvang van de jeugdvakantie, moet het resterende bedrag betaald zijn.

Annuleringsvoorwaarden


Opzegging door de deelnemer
- Kosteloos annuleren kan binnen de 10 dagen na inschrijving.

- Annulering tot op 30 kalenderdagen voor aanvang van de jeugdvakantie: €25 (administratiekost)

- Annulering op minder dan 30 en meer dan 10 kalenderdagen voor aanvang van de jeugdvakantie: €25 (administratiekost) + 25% van het deelnamegeld (annuleringskost).

- Annulering vanaf 10 en meer dan 3 kalenderdag voor aanvang van de jeugdvakantie: €25 (administratiekost) + 50% van het deelnamegeld (annuleringskost).

- Bij annulering vanaf 3 dagen voor aanvang van de jeugdvakantie, wordt het volledige deelnamegeld ingehouden of aangerekend.

- Bij wie niet annuleert en niet komt opdagen, wordt eveneens het volledige deelnamegeld ingehouden of aangerekend.

Annulering wegens ziekte
Dit is enkel mogelijk met een doktersattest. Indien je annuleert wegens ziekte, dien je het bedrag van €25 (administratiekost) te betalen. Het overige deelnamegeld wordt teruggestort.

Opzegging door Koraal vzw
Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een bepaalde jeugdvakantie, kan Koraal vzw zich genoodzaakt zien om een jeugdvakantie te annuleren. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht ten laatste 14 dagen voor aanvang van de jeugdvakantie. Koraal vzw zal indien mogelijk een gelijkwaardig alternatief aanbieden. Als dit niet mogelijk is, of u wenst niet op het alternatief in te gaan, dan wordt het volledige deelnamegeld teruggestort.

Verzekering
De verzekering van onze organisatie dekt lichamelijke schade. Materiële schade wordt niet verzekerd. Het wordt dan ook sterk afgeraden om dure spullen met de kinderen mee te geven op jeugdvakantie.

koraal vzw

Otto Veniusstraat 20
2000 Antwerpen

03/232 97 72
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondernemingsnr: BE0408499464
Rekeningnummer: BE40 4099 5182 4163